Yksittäinen toimeksianto

Yksittäisen toimeksiannon voi tehdä myös niin sanotulla yksittäisellä valtakirjalla. Yksittäinen toimeksianto on tarkoitettu asiakkaille, joiden kauppa on kertaluonteinen ja arvoltaan maksimissaan 15.000 euroa.

Yksittäistä toimeksiantoa varten asiakas täyttää ja tulostaa yksittäisen toimeksiantovaltakirjan. Toimeksiannon liitteeksi tulee lisätä kopio asiakkaan henkilöllisyystodistuksesta. Yrityksen tekemiin toimeksiantoihin tulee lisäksi liittää yrityksen kaupparekisteriote, joka saa olla korkeintaan kolme kuukautta vanha. Allekirjoitetun valtakirjan voi toimittaa skannattuna sähköpostilla osoitteeseen contact@privanet.fi tai vaihtoehtoisesti faksilla tai perinteisellä postilla.

Tutustuthan ennen yksittäisen toimeksiannon tekemistä huolellisesti sijoituspalvelun sopimusehtoihin, riskejä ja sijoittajan suojaa sekä kaupankäyntiohjeita koskevaan materiaaliin ja hinnastoomme.

Vastaanotettuamme toimeksiannon aloitamme kaupan vastapuolen hakemisen ja vastapuolen löydyttyä toteutamme kaupan välittömästi. Kaupan toteutumisen jälkeen lähetämme asiakkaalle kauppalaskelman, joka on hyvä tarkistaa ja säilyttää esimerkiksi verotusta varten. Kaupan arvopäivä, jolloin rahat ja osakkeet siirtyvät, on normaalisti kolmen pankkipäivän kuluttua kaupantekopäivästä (t+3). Kaupan ostajaosapuolen tulee itse huolehtia kauppasumman maksusta kauppalaskelmassa näkyvälle Privanetin asiakasvaratilille laskelman ohjeiden mukaisesti eräpäivänä klo 10 mennessä. Me puolestamme huolehdimme osakkeiden siirrosta myyjän arvo-osuustililtä ostajan arvo-osuustilille.

Myytävät osakkeet voivat olla säilytyksessä missä arvo-osuustilinhoitajayhteisössä (pankissa) tahansa.

Ohjeet myyjälle

  • Täytä ja allekirjoita yksittäinen toimeksianto ja toimita asiakaspalveluumme osoitteeseen Privanet Securities Oy, Läntinen Pitkäkatu 35 A 15, 3.krs, 20100 Turku tai sähköpostitse osoitteella contact@privanet.fi
    • Liitä mukaan kopio henkilöllisyystodistuksestasi
  • Sopimusasiakkaana voit jättää toimeksiannon online-palveluumme tai suoraan meklareillemme
  • Meklarimme hakevat kaupalle vastapuolen
  • Toteutuneesta kaupasta lähetetään asiakkaalle kauppalaskelma sähköpostitse
  • Kaupan arvopäivä on kolmen pankkipäivän kuluttua kauppapäivästä
  • Ostaja maksaa kauppasumman asiakasvaratilille eräpäivänä
  • Huolehdimme osakkeiden siirrosta ja maksusuorituksesta myyjälle sekä varainsiirtoveron tilityksestä

Ohjeet ostajalle

Ostoa varten sinun tulee täyttää asiakassopimus, jonka voit tehdä kätevästi online-palvelussamme.
Pääset palveluun tästä >>

Ohjeet kuolinpesän toimeksiantoon

Täältä löydät ohjeet kuolinpesän toimeksiantoon

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä contact@privanet.fi